Retouneren

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgave van reden het product te retourneren; met uitzondering van speciaal voor u vervaardigde sieraden alsmede oormode die om hygiënische redenen niet zullen worden geaccepteerd.
U dient binnen 14 dagen na ontvangst per e-mail kenbaar te maken welke artikelen u wilt omruilen/retouneren o.v.v. factuurnummer en artikelnummer, en deze artikel(en) binnen 14 dagen ongedragen, onbeschadigd, in de originele verpakking op een deugdelijke manier verpakt en voldoende gefrankeerd aan ons te retourneren. U kunt uw retourformulier aanvragen via info@twinkelstars.nl of via deze link
Na ontvangst van de retourzending zal TwinkelStars het aankoop bedrag binnen 14 dagen aan u terugbetalen, onder aftrek van eerder gemaakte verzendkosten (zie art. 3.2-3.3 van de algemene voorwaarden).
Ruilen is mogelijk daarbij zijn de extra verzend- of administratiekosten voor rekening klant. Indien u ruilt voor een goedkoper sieraad zal het verschil in aankoopprijs van het sieraad aan u worden terugbetaald, indien u ruilt voor een duurder sieraad dient het verschil in aankoopprijs vooraf door u te worden voldaan op de wijze zoals genoemd in artikel 4 van de algemene voorwaarden.

 

┬ę 2015 - 2021 Twinkelstars | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel